Transportul parfumurilor, este o muncă foarte specializată care necesită multe permise și respectarea certificatelor corecte. De ce?

Din cauza conținutului de alcool al parfumurilor, acestea sunt considerate Marfă Periculoasă. Lichidul este foarte inflamabil, ceea ce face periculoasă expedierea fără a respecta procedurile și utilizarea corectă a vehiculelor adecvate.

De asemenea, pentru că păstrarea adecvată a parfumurilor presupune menținerea lor departe de sursele de căldură și depozitarea lor unde nu vor fi expuse la lumină. Compușii de parfum din parfumuri se vor degrada sau descompune dacă sunt depozitați necorespunzător în prezența:

1. Căldurii

2. Luminii

3. Oxigenului

4. Materialelor organice străine

Parfumurile sunt peste tot în jurul nostru, nu doar în parfumurile pe care le folosim în fiecare zi pentru a mirosi mai bine, ci și mulți producători adaugă parfumuri unui produs pentru a-l face mai atrăgător pentru consumator. Unele dintre produsele pentru care sunt folosite parfumurile sunt:

1. Săpunuri și detergenți

2. Crema de ras

3. Loțiuni

4. Cosmetice

5. Parfumurile propriu-zise

Așadar, având în vedere toate aceste aspecte, Pharma Express a dezvoltat un sistem bine gândit și implementat pentru transportul în siguranță a esențelor și a parfumurilor în toată Europa, în sprintere special echipate.

Delivering the tools for Healing all over Europe❤️‍🩹

𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦

+40 741 792 723

co*****@tr*************.com

#pharmaexpressspedition #pharmatransport #transcomdanmar