Începutul anului 2024 aduce provocări fără precedent pentru sectorul transporturilor, de la evoluția reglementărilor la cererea tot mai mare de eficiență și sustenabilitate. La Pharma Express, suntem pregătiți să facem față acestor provocări, asigurându-ne că clienții noștri beneficiază de cel mai înalt nivel de servicii, acordând prioritate responsabilității față de mediu.

Reducerea amprentei de carbon: o piatră de temelie a eforturilor noastre de sustenabilitate:

Dedicarea noastră față de sustenabilitate nu se limitează doar la cuvinte. Am luat măsuri proactive pentru a reduce amprenta noastră de carbon, inclusiv prin investiții în vehicule eficiente din punct de vedere energetic, optimizarea rutelor și integrarea soluțiilor de ambalare durabile. Aceste eforturi nu au trecut neobservate. Recent, am fost premiați cu statutul de „Furnizor responsabil în ceea ce privește responsabilitatea socială și de mediu” de către GBA Logistics, o dovadă a angajamentului nostru neîncetat față de practicile durabile.

Livrarea de soluții de încredere, conservarea planetei:

La Pharma Express, înțelegem că responsabilitatea noastră se extinde dincolo de furnizarea de transporturi fiabile. Suntem angajați să operăm într-un mod care promovează responsabilitatea față de mediu și contribuie la un viitor durabil. Dedicarea noastră neîncetată față de inovație și eficiență ne asigură că putem continua să oferim soluții de înaltă calitate, în timp ce minimizăm impactul nostru asupra planetei.

Un parteneriat pentru sustenabilitate:

Vă invităm să vă alăturați călătoriei noastre către un viitor mai durabil. Prin parteneriatul cu Pharma Express, vă puteți asigura că afacerea dumneavoastră este alinată cu o companie care acordă prioritate responsabilității față de mediu și contribuie la un planetă mai sănătoasă.

Împreună, putem naviga pe căile responsabilității și putem asigura că transportul responsabil rămâne în prim-planul industriei noastre.

Pharma Express: Livrarea excelenței, conștientizarea mediului.

Delivering the tools for Healing all over Europe❤️‍🩹

𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦

+40 741 792 723

co*****@tr*************.com

www.transcom-pharma.com

#pharmaexpressspedition #pharmatransport #transcomdanmar #healingeurope #healingtheworld #PharmaExpress #GBALogistics #TransportSustenabil #ResponsabilitateAmbientală #ReglementăriTransportRutier #ConformitateUE