Genetica

Testele mediacale care pot determina o anumita predispozitie pentru o boala cu factor ce muteaza genele sunt realizate pe baza de mostre de sange, lichid amiotic, exudat, par sau mostre de piele. Aceste mostre trebuiesc transportate in anumite conditii stricte de temperatura, siguranta si intr-o perioada limitata de timp. Pharma Express detine Certificarile ISO 9001:2015, GDP si este membru TAPA, certificari care reprezinta o garantie ferma pentru clientii sai ca sistemul propiu de asigurare a calitatii este in perfecta conformitate cu normele in vigoare ale Uniunii Europene, astfel asigurand siguranta transporturilor Dvs.

Partener de incredere

Suntem fericiti sa va asiguram ca printre categoriile de produse pe care le gestionam si transportam se numara si materiale genetice, pe care le transportam in conditii de maxima securitate pentru a evita orice pierderi sau pagube. Senzorii de temperatura, cat si senzorii alocati usilor, ne ofera constant rapoarte precise care pot demonstra cu certitudine: ca materialele genetice sunt transportate in conditii optime; cand au fost deschise usile transportului si pentru cat timp. De asemenea folosim doar parcari certificate TAPA, care sunt iluminate, securizate cu paza si supraveghere video.

Prin aceste masuri, Pharma Express garanteaza ca este un partener de incredere pe care te poti baza in orice situatie, mai ales in cele in care standardele de calitate si siguranta sunt extrem de inalte.