Vaccinuri

Vaccinurile reprezinta compusi bilogici, ce, odata ce au fost introdusi in corpurile noastre, stimuleaza sistemul imunitar prin crearea de „experiente/amintiri”, fortandu-l sa reactioneze intr-un mod pozitiv atunci cand intalnim un virus sau o bacterie care cauzeaza boala impotriva careia ne-am vaccinat. Anumite vaccinuri sunt obligatorii, iar altele optionale, recomandate in caz ca, calatorim in afara tarii sau continentului. Cele mai raspandite si periculoase boli pe care le putem preveni prin vaccinare sunt: rubeola, rujeola, oreion, poliomielita, difterie, tetanos, hepatita A si B, tuse convulsiva, febra galbena sau meningita.

Vaccinurile sunt substante sensibile care necesita conditii speciale de transport, conditii care difera de la caz la caz, in functie de tipul de vaccin si de specificatiile sale de siguranta.

Certificari

Pharma Express detine vehicule cu temperatura controlata si este certificata GDP pentru transport si manipulare medicamente destinate uzului uman.  Pentru a asigura ca fiecare transport indeplineste cele mai inalte standarde de siguranta, Pharma Express le pune la dispozitie clientilor:

– o echipa ce este constant instruita si verificata;

– rapoarte GPS pentru fiecare vehicul;

– rapoarte ale senzorilor de temperatura;

– rapoarte ale senzorilor montati la usi;

– personal dedicat ce va verifica incarcatura din 30 in 30 de minute.

Fi clientul nostru pentru o zi si noi iti vom dovedi ca vom fi parteneri pe viata!