Evolutia Industriei Farmaceutice

Odata cu trecerea timpului omenirea a inceput sa aiba o durata de viata mult mai ridicata, motiv pentru care ne confruntam cu probleme cu, care generatiile anterioare nu se confruntau, stresul si poluarea afectand puternic sanatatea noastra, si astfel facand sa devenim mult mai dependenti de industria farmaceutica.

Industria Farmaceutica reprezinta cel mai dinamic sector de Cercetare si Dezvoltare, anual fiind investiti miliarde de euro doar in Europa. Medicamentele sunt strict reglementate in toata lumea, legile stipuland clar conditiile de transport si distributie necesare. Pharma Express Spedition este un jucator important pe piata de transport medicamente, obtinand si aplicand certificari ce garanteaza calitatea si securitatea conditiilor de transport.

Clientii se bazeaza pe noi

Clientii nostrii cat si beneficiarii finali, noi consumatorii, stiu ca se pot baza pe Pharma Express Spedition atunci cand trebuiesc transportate medicamente, de la cele mai comune vitamine la cele mai complexe medicamente folosite in tratarea celor mai grave boli.

Pana in clipa aceasta portofoliul nostru numara peste 2.000 de clienti care au beneficiat si apreciat colaborarea cu noi. Speram ca in curand si tu sa fi partenerul nostru.