Este de așteptat ca dimensiunea pieței de logistică farmaceutică din Europa să crească de la 83,61 miliarde USD în 2023 la 101,34 miliarde USD până în 2028, la un CAGR (Rata de creștere anuală compusă) de 3,92% în perioada de prognoză (2023-2028).

  • Cererea de logistică farmaceutică în Europa este determinată în principal de cererea tot mai mare de medicamente și vaccinuri, alimentată de pandemia COVID-19 și de investițiile în creștere ale firmelor farmaceutice de top. Pandemia de COVID-19 a crescut comerțul cu medicamente convenționale și fără prescripție medicală (OTC) în Europa. Creșterea ratei de producție de produse biologice, medicamente hormonale, vaccinuri, proteine complexe și produse secundare specifice temperaturii care necesită transport în lanțul de frig a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă pe piața europeană de logistică farmaceutică. Există o industrie farmaceutică puternică și competitivă în Europa.
  • Mai mult, cererea tot mai mare de terapii celulare, vaccinuri și produse din sânge în industria farmaceutică conduce la creșterea pieței logistice farmaceutice din regiune. Creșterea cererii de logistică inversă în sectorul farmaceutic, creșterea cererii de medicamente sensibile la temperatură și creșterea utilizării tehnologiilor RFID pentru logistica farmaceutică sunt tendințe viitoare pe piața de logistică farmaceutică din Europa.
  • Creșterea vânzărilor de produse farmaceutice este de așteptat să propulseze creșterea pieței de logistică medicală. Creșterea vânzărilor de produse farmaceutice este de așteptat să stimuleze cererea de logistică, deoarece produsele sau medicamentele farmaceutice ar trebui să fie depozitate și transportate la farmacii, farmacii și altele, crescând astfel cererea de transport sau logistică medicală.

Logistica farmaceutică este legată de manipularea, transportul și managementul lanțului de produse multiple și variate care necesită standarde specifice în tratarea lor logistică. Produsele farmaceutice variază de la medicamente și toate tipologiile acestora, produse de îngrijire a sănătății și instrumente medicale și chirurgicale până la produse cosmetice și de parfumerie, materii prime, materiale biotehnologice sau biofarmaceutice.

Iar aici intervenim noi, 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, cu o flota de peste 40 de transportoare echipate special pentru a livra in conditii PERFECTE orice transport farmaceutic. Partenerul perfect pentru toate necesitățile dumneavoastră in materie de logistică medicală.

Delivering the tools for Healing all over Europe❤️‍🩹

𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦

+40 741 792 723

co*****@tr*************.com

www.transcom-pharma.com

#pharmaexpressspedition #pharmatransport #transcomdanmar #healingeurope #healingtheworld