Ca parte a dedicării noastre continue de a furniza uneltele pentru o viață mai sănătoasă în toată Europa, în prezent 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 furnizează vaccinuri în Grecia.

Grecia face parte din abordarea coordonată a UE cu privire la distribuția vaccinurilor, care urmărește să asigure accesul echitabil și echitabil la vaccinuri pentru toți cetățenii UE. Vaccinurile sunt depozitate și manipulate în conformitate cu cerințe stricte de temperatură și siguranță și sunt urmărite și monitorizate pe tot parcursul călătoriei

Indiferent dacă este pentru Covid sau pentru alte boli, vaccinurile sunt unul dintre cele mai puternice instrumente din arsenalul nostru, pentru a rămâne sănătoși împotriva dușmanilor biologici puternici.

Transportul vaccinurilor este o sarcină complexă și provocatoare care necesită o planificare atentă, coordonare și execuție. Vaccinurile trebuie păstrate la anumite intervale de temperatură, în funcție de tipul și formularea lor. De exemplu, în cazul vaccinurilor Covid, vaccinul Pfizer/BioNTech trebuie păstrat la -70°C, în timp ce vaccinul Moderna trebuie păstrat la -20°C. De asemenea, vaccinurile trebuie protejate de daune fizice, contaminare și furt.

Pentru a asigura calitatea și siguranța vaccinurilor, 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 folosește echipamente specializate, precum congelatoare ultra-reci, recipiente cu gheață carbonică, senzori de temperatură și trackere GPS. De asemenea, trebuie să respectăm protocoale stricte pentru încărcarea, descărcarea, manipularea și transportul vaccinurilor. 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 trebuie să lucreze îndeaproape cu autoritățile, aeroporturile, companiile aeriene și instituțiile de îngrijire a sănătății pentru a asigura livrarea fără probleme și la timp.

Delivering the tools for Healing all over Europe❤️‍🩹

𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦

+40 741 792 723

co*****@tr*************.com

#pharmaexpressspedition #pharmatransport #transcomdanmar