Transporturi multe 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, înseamnă și o munca continuă din partea echipei tehnice 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, de mentenanță a vehiculelor, pentru a funcționa în permanentă la capacitate maxima.

Ps. Astăzi am avut câtiva „stagiari” neașteptați, în vizită 😺🥰

Întreținerea reprezintă o componentă cheie în transporturi și logistică deoarece asigură fiabilitatea, siguranța și eficiența vehiculelor, echipamentelor și instalațiilor implicate în deplasarea și depozitarea mărfurilor și materialelor. Unele dintre componentele importante ale managementului logisticii sunt:

  • Planificarea cererii: prognozarea cererii de produse și servicii și alinierea în consecință a lanțului de aprovizionare.
  • Depozitare si manipulare materiale: gestionarea spatiului fizic, echipamentelor si proceselor de depozitare si mutare a marfurilor in cadrul depozitelor sau centrelor de distributie.
  • Managementul stocurilor: controlul cantității, calității și locației bunurilor și materialelor de-a lungul lanțului de aprovizionare.
  • Managementul flotei: supravegherea întreținerii, exploatării și performanței vehiculelor utilizate pentru transport.
  • Managementul transportului: planificarea, executarea și monitorizarea deplasării mărfurilor și materialelor dintr-un punct în altul folosind diferite moduri de transport.
  • Informații și control: colectarea, analizarea și partajarea datelor și informațiilor legate de activitățile și performanța lanțului de aprovizionare.

Întreținerea joacă un rol vital în fiecare dintre aceste componente, deoarece ajută la prevenirea defecțiunilor, întârzierilor, accidentelor, pierderilor și nemulțumirii clienților. De exemplu, întreținerea regulată a vehiculelor și a echipamentelor de transport poate reduce consumul de combustibil, emisiile, costurile de reparație și timpul de nefuncționare. În mod similar, întreținerea echipamentelor de depozitare și manipulare a materialelor poate îmbunătăți productivitatea, siguranța, calitatea și utilizarea spațiului. Întreținerea implică, de asemenea, urmărirea stării, performanței și utilizării activelor, precum și actualizarea software-ului și a sistemelor pentru a asigura funcționalitatea optimă.

Prin urmare, întreținerea nu este doar un factor de cost, ci și o activitate cu valoare adăugată care poate spori competitivitatea și profitabilitatea companiilor de transport și logistică.

Delivering the tools for Healing all over Europe❤️‍🩹

𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦

+40 741 792 723

co*****@tr*************.com

www.transcom-pharma.com #pharmaexpressspedition #pharmatransport #transcomdanmar