Pharma Express prezintă Inovații în Transport

München, Germania – 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, un nume de frunte în transportul și logistica medicală, se pregătește să participe la cea mai așteptată ediție din 19 și 20 septembrie 2024 a Forumului Global al Lanțului de Aprovizionare și Logistică Farmaceutică din München, Germania. Cu un spațiu de prezentare în cadrul forumului, 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 este pregătită să interacționeze cu liderii din industrie, factorii de decizie și potențialii clienți pentru a-și prezenta soluțiile și serviciile de ultimă generație în transportul și logistica farmaceutică.

Evenimentul servește ca o platformă pivotală pentru actorii cheie din lanțul de aprovizionare farmaceutică pentru a se întâlni, a-și împărtăși ideile și a explora tendințele emergente care modelează peisajul industrial. 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, angajată să conducă inovația și eficiența în logistică medicală, este pregătită să joace un rol activ în discuțiile referitoare la teme critice precum Planificarea și Prognozarea, Logistica Controlului Temperaturii, Lanțul de Aprovizionare și Securitatea, Serializarea, Achiziționarea și Achiziționarea și multe altele.

„La 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, recunoaștem importanța paramount a logisticilor fără cusur în asigurarea livrării la timp și în condiții de siguranță a produselor farmaceutice”, a remarcat Maria Tanciu, CEO 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦. „Participarea noastră la Forumul Global al Lanțului de Aprovizionare și Logistică Farmaceutică subliniază angajamentul nostru de a rămâne în fruntea evoluției în domeniu și de a promova parteneriate colaborative cu colegii din industrie și clienții.”

Forumul va servi ca o oportunitate deosebită pentru participanți de a obține informații despre gama comprehensivă de servicii oferite de 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦, adaptate pentru a satisface cerințele unice ale transportului farmaceutic. De la Managementul Lanțului de Logistică Rece și soluții Track & Trace până la protocoale de Asigurare a Calității și Conformitate Reglementară, 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 oferă suport integral pentru a proteja integritatea și eficacitatea transporturilor medicale.

„Noi extindem o invitație caldă tuturor potențialilor clienți și parteneri să ne însoțească la standul nostru și să exploreze cum poate 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 să răspundă nevoilor lor specifice de transport și logistică”, a adăugat Maria Tanciu. „Echipa noastră este nerăbdătoare să participe la discuții fructuoase, să întărească noi conexiuni și să avanseze colectiv standardele de management al lanțului de aprovizionare farmaceutică.”

Cu un program divers care cuprinde subiecte precum Ambalarea și Etichetarea, Logistica Aeriană și Maritimă, Logistică și Transport Comercial, Depozitare și Distribuție și conformitatea cu Cold Chain/GDP, forumul promite să fie o platformă cuprinzătoare pentru schimbul de cunoștințe și networking.

Pe măsură ce 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 se pregătește să își facă simțită prezența la Forumul Global al Lanțului de Aprovizionare și Logistică Farmaceutică, compania își reafirmă dedicarea față de inovație, asigurarea conformității reglementărilor și furnizarea excelenței serviciilor în domeniul transportului și logisticii medicale.

Pentru mai multe informații despre 𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦și participarea sa la eveniment, vizitați:

𝗣𝗛𝗔𝗥𝗠𝗔 𝗘𝗫𝗣𝗥𝗘𝗦𝗦 – Delivering the tools for Healing all over Europe❤️‍🩹

+40 741 792 723

co*****@tr*************.com

www.transcom-pharma.com

#pharmaexpressspedition #pharmatransport #transcomdanmar #healingeurope #healingtheworld #PharmaExpress #GBALogistics #TransportSustenabil #ResponsabilitateAmbientală #ReglementăriTransportRutier #ConformitateUE #farmaceutice #transportfarmaceutic #logistică #asistențămedicală #fiabil #precizie #grijă #echipamentemedicale #lanțrece #studiiclinice #pacienți #încredere #parteneriat

Pharma Express prezintă Inovații în Transport